Senatorul Sorin Vlașin: Minciuni și pile în campania de vaccinare!

Într-o postare pe pagina personala de Facebook, senatorul PSD Sorin Vlașin, acuză coaliția de guvernare de proasta gestionare a campaniei de vaccinare.

Acesta susține : „Haosul și nedreptățile campaniei de vaccinare încep să iasă la iveală. Pentru ”Coaliția de Dreapta”, nici în fața vaccinului nu suntem egali. Pilele fiind, pentru ei, urgența de grad zero. Datele publicate săptămâna trecută de presă arată că peste 7.000 de persoane s-au vaccinat mai devreme decât ar fi avut dreptul conform regulilor din strategia națională de vaccinare. Mai mult de jumătate dintre acestea trebuiau vaccinate în etapa a III-a (populația generală), dar au fost imunizate în locul bolnavilor cronici, al bătrânilor de peste 65 de ani și chiar înaintea unor cadre medicale.

Mai mult, pe lângă centrele de vaccinare pentru ”cetățenii de rând” sunt și centre speciale. Pentru ca tabloul haosului să fie complet, după bâlbe și contradicții, tot în urma dezvăluirilor din presă și a publicării unor adeverințe de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare a recunoscut că 77.000 de doze de la AstraZeneca, din lotul retras din Italia- AVB2856 au fost folosite în România. Din acest lot au mai rămas 4.257, care au fost carantinate. Încet, mizeria iese de sub preș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *