Adrian Vlad: Vești bune pentru infrastructura din Maramureș!

Consilierul județean Adrian Vlad a anunțat cu bucurie că, în urma demersurilor făcute la nivelul Consiliului Județean Maramureș și a presiunii constante exercitate pentru îmbunătățirea stării drumurilor, au început să apară vești bune pentru infrastructura din zonă.

Una dintre principalele solicitări a fost adresată Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, iar răspunsul a început să se materializeze sub forma unor lucrări de reabilitare pe mai multe segmente de drumuri din județ.

Printre aceste lucrări se numără reparații pe DN18, între Baia Sprie și Mara, precum și pe porțiuni din DN18B, în zona Târgu Lăpuș-Rohia. Aceste inițiative vin ca o urmare directă a eforturilor constante ale Consiliului Județean Maramureș de a asigura condiții de circulație sigure și eficiente pentru locuitorii din zonă, dar și pentru cei care tranzitează regiunea.

De asemenea, una dintre cele mai așteptate intervenții este proiectul pentru un covor asfaltic pe DN18, în zona Pasul Hera, o zonă cu importanță strategică pentru circulația rutieră din regiune.

În contextul în care starea infrastructurii rutiere este o preocupare constantă pentru locuitorii din Maramureș, aceste vești pozitive sunt întâmpinate cu entuziasm și speranță pentru îmbunătățirea condițiilor de transport și dezvoltarea economică a zonei.

Consilierul Adrian Vlad a subliniat importanța colaborării și dialogului permanent între autorități și cetățeni în vederea identificării și soluționării problemelor cu care se confruntă comunitățile locale. Astfel, aceste progrese reprezintă nu doar o realizare administrativă, ci și un exemplu de eficiență și responsabilitate în gestionarea problemelor publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *