Peste 300 de tineri social-democrați s-au întâlnit pe Valea Ruscovei la chemarea consilierului județean Vlad Adrian

Peste 300 de tineri social-democrați și simpatizanți de pe Valea Izei și Valea Ruscovei s-au reunit într-un eveniment remarcabil, demonstrând că politica poate fi despre comunitate, colaborare și proiecte constructive. Întâlnirea, organizată exemplar de către președintele TSD Maramureș, Ionuț Marincaș, și susținută de consilierul județean PSD Maramureș, Vlad Adrian, a fost un exemplu de implicare și energie pozitivă.

Președintele TSD Maramureș, Ionuț Marincaș, a fost felicitat pentru eforturile sale de a mobiliza tinerii și pentru energia pe care aceștia o aduc în comunitate. Mulțumiri speciale au fost adresate consilierului județean PSD Maramureș, Vlad Adrian, lui Roman Vasile, consilierul primarului din Bârsana, și candidaților pentru Consiliul Județean, Lucian Coman și Radu Saplonțai, pentru organizarea impecabilă a acestui eveniment.

Evenimentul a fost marcat de un spirit de colaborare și de împărtășire de idei, unde tinerii au participat la jocuri quiz și au discutat despre proiecte pentru comunitate. Partidul Social-Democrat din Maramureș se mândrește cu cea mai mare și unită echipă, iar seara trecută a fost dedicată exclusiv tineretului social-democrat. Un gest deosebit a venit din partea „veteranilor” partidului, care au ales să nu ia cuvântul, lăsând scena tinerilor.

Vlad Adrian, consilier județean PSD, a subliniat importanța implicării politice într-o declarație emoționantă: „De ce să intri în politică? Nu poți schimba nimic și oricum nimeni nu poate ieși curat din mocirla asta”… Este fraza pe care o aud și o auzim toți extrem de des. Am auzit-o și în urmă cu 4 ani, când am candidat pentru prima dată la funcția de consilier județean, o aud și acum. Le răspund mereu, tuturor același lucru: eu am ales să cred. În oameni, în tineri, în puterea noastră de a schimba lucrurile, în dreptul a spera la un viitor mai bun și obligația de a încerca să-l construim.”

Adrian a subliniat că, în funcția de consilier județean, a rămas loial principiilor sale, a păstrat respectul pentru oameni și a avut inițiative importante pentru comunitate. Cu 75 de inițiative propuse în mandatul său, el se angajează să continue munca sa pentru un Maramureș mai bun.

Evenimentul a fost organizat cu contribuția lui Vlad Adrian, cel mai harnic consilier județean din Maramureș, care a demonstrat că politica poate fi făcută altfel. Adrian a încurajat tinerii să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile și să se implice pentru un viitor mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *