Tânăr reținut pentru infracțiuni rutiere în Baia Mare

Polițiștii din Baia Mare au acționat prompt și au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 28 de ani, cercetat pentru două infracțiuni rutiere grave – conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul cu permisul suspendat.

Evenimentul a avut loc în cursul acestei săptămâni, când polițiștii au identificat tânărul la volanul unui autoturism, pe bulevardul Unirii din municipiu. Verificările ulterioare au relevat că acesta avea permisul de conducere reținut, fiindu-i deja interzisă exercitarea acestui drept.

Mai mult, testul etilotest a confirmat suspiciunile polițiștilor, indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Această valoare a fost ulterior confirmată de probele biologice de sânge, care au arătat o concentrație de 1,82 g/l și, respectiv, 1,64 g/l alcool pur în sânge.

Confruntat cu aceste dovezi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele acestor infracțiuni rutiere.

Această acțiune rapidă și hotărâtă a polițiștilor subliniază angajamentul autorităților de a menține siguranța pe drumurile publice și de a sancționa aspru orice încălcare a legii rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *