Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea: Cîțu nu va fi premier într-un guvern PSD

Într-o postare publică liderul PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, declară că nu îl va susține pe actualul premier interimar, Florin Cîțu.

Acesta susține: „Despre pretenția lui Cîțu, ca PNL să propună/să aibă și premier și ministru la Finanțe, PSD consideră că este, din nou, exagerată. NU funcțiile sunt prioritatea PSD acum, ci soluțiile! Cîțu ar fi bine să nu mai confunde realitatea cu ficțiunea și să facă un efort să scape de obsesia funcțiilor. Premierul demis trebuie să deschidă ochii și să vadă prăpădul ”reușit” de guvernare sa, să asculte, să vadă și să înțeleagă suferințele și problemele oamenilor și să dea o șansă rațiunii care construiește, nu patimii care demolează. Oricât și-ar dori, Cîțu nu mai poate fi premier într-un guvern cu PSD! Ei vorbesc despre funcții, noi vorbim despre soluții pentru cetățeni și pentru ieșirea din criză.

Ei vorbesc despre funcția de premier, noi vorbim despre necesitatea majorării alocațiilor. Ei se gândesc la funcția de ministru al Finanțelor, noi ne gândim la creșterea salariului minim și a pensiilor. După ce ne vom înțelege asupra programului de guvernare, vom discuta și despre funcții. Întâi despre problemele oamenilor și apoi despre funcții. Iar ministerele ce vor reveni PSD nu vor fi considerate trofee politice, ci răspunderi și obligații față de cetățeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *