Deputatul PSD, Gabriel Zetea: Bugetul de dezvoltare al județului, direcționat în studii de fezabilitate FĂRĂ ACOPERIRE!

Într-o postare publicată pe pagina personală de facebook, fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, acuză actuala conducere județeană că aruncă banii pe studii care nu se vor materializa.

Bugetul de dezvoltare al județului, direcționat în studii de fezabilitate FĂRĂ ACOPERIRE! Ionel Bogdan vinde maramureșenilor o poveste frumoasă! Prezintă un buget de dezvoltare al Maramureșului majorat cu 152% față de bugetul anului 2020, dar UITĂ să explice faptul că mare parte din bani vor fi direcționați în studii de fezabilitate pentru proiecte care nu vor primi NICIODATĂ FINANȚARE! Vorbim despre bani pe care se presupune că îi vom primi prin PNRR, același PNRR pe care Comisia Europeană l-a respins, zilele trecute, a doua oară. Planul făcut de cabinetul Guvernului Cîțu (PNL-USR-UDMR) este la fel de prost și NEREALIST ca și planul prezentat în decembrie 2020 de Guvernul Orban (PNL)!

Ionel Bogdan va direcționa banii către firme agreate de actuala putere și care vor factura sume uriașe pentru a realiza SF-uri care nu vor fi finanțate NICIODATĂ. În loc să fie ajutate IMM-urile care sunt deja în colaps, în loc de investiții în creșterea accesului la servicii de sănătate, în loc să susțină administrațiile locale care, de mai bine de un an de zile, luptă singure cu pandemia, noul executiv al Consiliului Județean dă bani cu dedicație politrucilor și pilelor de partid. Dezbrăcați DE URGENȚĂ haina politică și puneți INTERESUL MARAMUREȘULUI în prim plan!” a scris pe facebook Gabriel Zetea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *