Prefectul Vlad Emanuel Duruș a făcut o vizită la primăria Sighetu Marmației pentru medierea unor neîțelegeri

În cursul zilei de joi, 22.04.2021, prefectul județului Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, a efectuat o vizită de lucru în municipiul Sighetu Marmației.

Acesta a fost prezent încă de la prima oră la primăria municipiului Sighetu Marmației, deoarece în instituția respectivă există o serie de neînțelegeri între primarul municipiului, Vasile Moldovan și viceprimarul municipiului, Daniela Onița-Ivașcu. Prefectul s-a întâlnit cu cei doi reprezentanți ai primăriei și a încercat medierea acestor neînțelegeri.

Prefectul a primit promisiuni din partea celor două părți despre deblocarea situației din forul executiv al municipiului Sighetu Marmației.

Ulterior, prefectul Vlad Emanul Duruș, a vizitat și cele două centre de vaccinare din municipiu. A discutat cu medicii și asistentele de aici și s-a asigurat că întregul proces de vaccinare decurge fără probleme.

Până ieri s-au vaccinat aproximativ 10.000 de sigheteni și se așteaptă ca numărul acestora să crească în perioada următoare. Cetățenii sunt conștienți că pandemia se poate opri doar dacă ne vaccinăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *