Municipiul Sighetu Marmației va avea internet gratuit în spațiile publice

În spațiile publice din Sighetu Marmației va exista internet gratuit, prin intermediul roiectului WiFi4Eu printr-un proiect în valoare de 15.000 de euro.

„La data de 26.09.2019 Primaria Sighetu Marmatiei a semnat contractul privind implementarea in municipiu a proiectului WiFi4Eu, finantat din fonduri europene, termenul de implementare fiind de 18 luni.
Avand in vedere faptul ca nu s-a demarat implementarea acestui proiect, am solicitat comisiei de implementare a proiectului prelungirea termenului pentru a demara, implementa si exploata reteaua WiFi4EU, ce presupune acces gratuit la internet in spatii publice. Solicitarea a fost admisa, termenul de implementare prelungindu-se cu 6 luni.
Prin programul WiFi4EU vom aduce conectivitatea mai aproape de concetatenii nostri si cei care ne viziteaza orasul, permitandu-ne tuturor sa beneficiem de oportunitatile oferite de digitalizare.
Pentru implementarea proiectului ni se ofera bonuri in valoare de 15.000 de euro, urmand sa instituim zece puncte de acces Wi-Fi in spatii publice, ce urmeaza a fi identificate in perioada urmatoare. Costurile de intretinere a retelei urmeaza a fi suportate din bugetul local.” a declarat primarul orașului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *