Vacanță de lux ca la Saint Tropez cu jacuzzi și spa din banii Primăriei Săcel?

Foto arhivă online

Conform informațiilor publicate de consilierul local PNL Bizău Radu Ioan, în anul 2018, primăria Săcel, Maramureș, a achiziționat servicii de formare profesională respectiv Curs Managementul Administrației Publice pe litoralul Mării Negre în stațiunea Eforie Nord. Persoana pentru care a fost achiziționat acest curs este un angajat din cadrul primăriei, cel mai probabil cineva din conducere.

Conform informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, valoarea achiziției a fost de 3.483,31 RON. Cursul a costat 831.93 lei, cazarea în cameră dublă pentru participant și însoțitor cu mic dejun a costat 2651.38 lei/ sejur și în plus au beneficiat de o fișă de cont de 825.69 lei pentru întreg sejurul / camera (adică bani pentru mâncare și băutură în cadrul hotelului).

În descrierea achiziției este prezentat luxul de care a beneficiat participantul la curs și însoțitorul său. Facilitățile de care a beneficiat „cursantul”: sală fitness (acces gratuit), saună , jacuzzi , saună (uscată sau umedă), pivate super spa, piscină acoperită, parcare gratuită, terasă șezlonguri cu acces la piscine, loc joacă pentru copii, cameră dotată cu aer condiționat.

Și mai interesantă este perioada așa zisului curs, în plin sezon estival pe litoral, respectiv 30.07.2018 – 06.08.2018.

Pentru un drept la replică vă rog să nu ezitați să ne scrieți la adresa de email contact@maramuresean.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *