Investiție majoră în educație: Grădiniță nouă pentru preșcolarii din Săliștea de Sus!

Primarul Ștefan Iuga din Săliștea de Sus împreună cu deputatul PSD, Gabriel Zetea, au prezentat public o inițiativă importantă pentru comunitatea locală: inaugurarea unei grădinițe cu program prelungit, cu 4 săli de grupă, în urma unei investiții semnificative de aproape 2,5 milioane de lei. Această realizare marchează un pas semnificativ în îmbunătățirea infrastructurii educaționale din oraș și în asigurarea unei educații de calitate pentru preșcolarii din zonă.

Proiectul, finalizat în septembrie 2023, a fost posibil prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), reprezentând rezultatul unui efort susținut al administrației locale conduse de primarul Ștefan Iuga și viceprimarul Gheorghe Vlad. Investiția nu este doar o achiziție materială, ci și o expresie a dedicării și pasiunii pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor din comunitate.

Vizita primarului în noua grădiniță a evidențiat nu doar investiția financiară, ci și angajamentul și iubirea pentru copii, precum și eforturile depuse pentru a oferi o educație de calitate. Atmosfera veselă și plină de entuziasm a copiilor reflectă succesul proiectului și beneficiile pe care le aduce comunității.

Deputatul Gabriel Zetea a subliniat importanța investițiilor în educație pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii din Săliștea de Sus. Exemplul său poate servi ca inspirație pentru alte comunități din Maramureș și din întreaga țară, evidențiind necesitatea unor lideri locali dedicați, care să lucreze pentru binele comunității și să ofere servicii de calitate cetățenilor.

Mesajul transmis de primarul Zetea evidențiază importanța acțiunilor concrete și a angajamentului față de cetățeni. Acești primari care muncesc pentru oameni sunt exemple de profesionalism și devotament în administrație, iar eforturile lor merită recunoaștere și sprijin din partea comunității.

Această investiție în educație reprezintă un pas semnificativ în construirea unui viitor mai bun pentru copiii din Săliștea de Sus și demonstrează că prioritățile administrației locale sunt orientate către bunăstarea și dezvoltarea armonioasă a comunității.

Prin proiecte precum acesta, se arată că investiția în educație este, de fapt, o investiție în viitorul comunității și în creșterea durabilă a acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *