Schimbarea la față a orașului Vișeu de Sus prin reabilitarea termică a blocurilor comuniste

Primarul Vasile Coman a făcut publice planurile orașului Vișeu de Sus în ceea ce privește dezvoltarea urbană și investițiile imobiliare, subliniind angajamentul său pentru realizarea unor proiecte concrete și palpabile în beneficiul comunității locale. Sub titlul „Proiecte Noi, Investiții Palpabile, Fapte Concrete”, primarul a prezentat ordinea de începere a lucrărilor pentru opt blocuri din oraș.

Astăzi, pe 18 martie 2024, alături de reprezentanții constructorilor de la firma mureșeană Conart Structuri SRL și asociații de la Kes Business SRL din Bistrița, câștigătorii a trei proceduri de licitație din anul precedent, primarul Vasile Coman a semnat ordinul de începere a lucrărilor și a predat opt amplasamente, inclusiv opt blocuri din oraș. Acestea sunt distribuite astfel:

  • Lotul I: Blocurile 14/A, 52, 54 – Strada 22 Decembrie;
  • Lotul VIII: Blocurile T4 și T5 – Strada 22 Decembrie;
  • Lotul XI: Blocurile 23, S23 (Strada 22 Decembrie) și bloc 1 (Strada Republicii).

Firma executantă a asigurat autoritățile că va mobiliza suficiente echipe de muncitori pentru a finaliza toate cele opt blocuri în perioada stabilită prin contracte, respectiv 10-12 luni începând de astăzi.

Primăria își exprimă încrederea în înțelegerea și răbdarea locatarilor acestor blocuri, fiind pregătită să rezolve orice problemă care ar putea apărea pe parcursul lucrărilor. Primarul Vasile Coman a subliniat că aceste inițiative fac parte dintr-un plan mai amplu de reabilitare termică a tuturor blocurilor din oraș.

Primarul Coman a subliniat, de asemenea, că pregătește documentații tehnico-economice pentru alte 7 blocuri, pe care intenționează să le depună spre finanțare în vara acestui an. Aceste acțiuni sunt parte a angajamentului său de a aduce fapte concrete și de a transforma orașul Vișeu de Sus într-un loc mai bun și mai frumos pentru toți locuitorii săi.

În încheiere, primarul Coman a reafirmat angajamentul său față de comunitatea locală, subliniind că, în timp ce alții vin cu idei irealizabile și visuri deșarte, administrația locală vine cu proiecte concrete și măsuri eficiente, lucrând împreună pentru un viitor mai bun al orașului Vișeu de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *