Daniela Onița Ivașcu este noul viceprimar al municipiului Sighetu Marmației

Consilierii locali sigheteni s-au întrunit în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, convocată de 11 consilieri locali aparținând PNL, USR, PLUS, PMP și UDMR.

În cadrul ședinței au fost trei propuneri: Daniela Maria Onița-Ivașcu (PNL), propusă de către consilierul local Tomșa Petru, Irina Adriana Curmei (PSD), propusă de către primarul Vasile Moldovan și Ildiko Ibolya Beres (UDMR), propusă de către consilierul local Iuga Nicolae. Ildiko Ibolya Beres nu a acceptat nominalizarea rămânand în cursă doar doi candidați.

În urma votului secret, rezultatele obținute au fost următoarele: Daniela Maria Onița-Ivașcu – 13 voturi, Adriana Irina Curmei – 5 voturi. Așadar, după a treia încercare, Sighetul are viceprimar în persoana Danielei Maria Onița-Ivașcu (PNL).

Pe pagina personala de facebook, doamna viceprimar Danielei Maria Onița-Ivașcu a declarat : „Dragi sigheteni, în urma ședinței de Consiliu Local de astăzi am fost aleasă viceprimar al municipiului Sighetu Marmației cu 13 voturi din 18 consilieri locali prezenți.

Mulțumesc pentru susținere colegilor mei liberali dar și colegilor mei consilieri USR-PLUS, UDMR, PMP și PRO România care au înțeles că trebuie să dezbrăcăm haina politică și să muncim împreună pentru binele sighetenilor.Vă asigur că și de acum înainte mă voi implica pentru rezolvarea problemelor sighetenilor și pentru implementarea cât mai multor proiecte prin care să dezoltăm municipiul Sighetu Marmației.

Îmi doresc o bună colaborare cu cetățenii, cu aleșii locali cât și cu primarul și cu angajații Primăriei Sighet și a instituțiilor subordonate. Sighetul trebuie să se dezvolte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *