TRAGIC ACCIDENT RUTIER ÎN ONCEȘTI: ȘOFERUL A FOST DECAPITAT ȘI UN PASAGER RĂNIT

Un accident rutier grav a avut loc aseară pe Drumul Județean 186, în localitatea Oncești, solicitând intervenția rapidă a polițiștilor din Sighetu Marmației. Conform rapoartelor poliției, un bărbat de 53 de ani din Sighetu Marmației, conducând un autoturism spre Vadu Izei, a pierdut controlul vehiculului, ieșind de pe carosabil. Autoturismul s-a izbit de gardul unui imobil și a fost proiectat într-un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru șofer. Un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani, care se afla pe locul pasagerului din dreapta, a supraviețuit accidentului, dar a necesitat îngrijiri medicale urgente și a fost transportat la spital.

Autoritățile au demarat o investigație amănunțită pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Printre aspectele investigate se numără posibilele încălcări ale regulilor de circulație care ar fi putut contribui la producerea accidentului. Poliția continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Acest tragic incident a adus în prim plan necesitatea respectării stricte a regulilor de siguranță rutieră și a prudenței în trafic. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii celor afectați de acest nefericit eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *