EXCLUSIV. Primarul comunei Săcel, Dologa Gavrilă, inculpat în două dosare penale

Primarul comunei Săcel, Dologa Gavrilă, se confruntă acum cu rigorile legii, fiind inculpat în două dosare penale pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Cele 2 dosare penale au fost înregistrate la Judecătoria Dragomirești în data de 06.10.2023 și în 02.11.2023.Aceste acuzații grave plasează atât primarul, cât și administrația locală sub un semn de întrebare în ceea ce privește integritatea și responsabilitatea față de comunitate.

Dosarele, care au fost trimise în judecată, aruncă o umbră asupra gestionării fondurilor publice în comuna Săcel. Abuzul în serviciu, considerat o infracțiune gravă, implică folosirea poziției oficiale pentru a obține beneficii personale sau pentru alte persoane, în detrimentul intereselor publice sau ale unor terți.

Detaliile specifice ale acuzațiilor împotriva lui Dologa Gavrilă nu au fost încă făcute publice, dar implicarea unui primar în astfel de acțiuni ilegale ar putea avea consecințe semnificative. Aceste dosare ridică întrebări serioase despre modul în care au fost gestionate resursele și deciziile în comuna Săcel, precum și despre potențialele impacturi asupra comunității.

În contextul acestor acuzații, locuitorii comunei Săcel sunt îndreptățiți să aștepte transparență și justiție. Procesul judiciar va fi urmărit cu mare atenție, deoarece deciziile luate vor avea un impact direct nu doar asupra carierei politice a lui Dologa Gavrilă, dar și asupra încrederii publice în administrația locală.

Acest caz subliniază necesitatea unei vigilente continue împotriva corupției și abuzului de putere la toate nivelurile guvernamentale. Este esențial ca liderii aleși să adere la cele mai înalte standarde de integritate și responsabilitate, pentru a asigura că servesc cu adevărat interesele comunităților pe care le reprezintă.

De asemenea, în exclusivitate, vă arătăm și concluziile controlului Curții de Conturi la primăria Săcel :

Curtea de Conturi – extras decizie 2020

Vom continua să monitorizăm acest caz și să vă informăm despre evoluțiile ulterioare, pe măsură ce acestea apar în cadrul procedurilor judiciare. Este datoria noastră, ca presă, să menținem un ochi vigilent asupra acestor evenimente și să asigurăm informarea corectă a publicului.

Dreptul la replica poate fi trimis la adresa de email : maramuresean.ro@gmail.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *