Viceprimarul din Viseu de Sus, Grad Marius, repus în funcție de instanță

Într-o răsturnare de situație, viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Grad Marius, a fost repus în funcție prin decizia instanței. Decizia vine după ce, în data de 27 octombrie 2023, Grad Marius a fost înlăturat din funcție în urma unei ședințe controversate a Consiliului Local. Instanța a concluzionat că demiterea sa a fost ilegală, restabilind astfel echilibrul în administrația locală.

Grad Marius a împărtășit sentimentele sale cu comunitatea printr-o declarație publică: „Dragi vișeuani, mă bucur să vă anunț că începând de azi, îmi voi relua atribuțiile și funcția de viceprimar al Orașului Vișeu de Sus. Foruri superioare au hotărât că trebuie să îmi reiau funcția pentru că am fost demis ILEGAL. În continuare, Justiția este cea în măsură să soluționeze această problemă.”

Subliniind importanța dialogului și a unei administrații publice transparente și eficiente, Grad Marius a reiterat angajamentul său față de cetățeni, exprimându-și dorința de a lucra pentru binele întregii comunități, indiferent de cartier sau statut social.

Primăria este o instituție publică și nu trebuie să adopte practici care aparțin firmelor private, practici care până acum au cauzat prejudicii deloc de neglijat,” a declarat viceprimarul, accentuând necesitatea depășirii conflictelor interne și a urii în beneficiul orașului.

Grad Marius a subliniat, de asemenea, importanța integrității personale și a angajamentului său neclintit față de oraș, promițând să rămână dedicat binelui comunității și să nu cedeze în fața presiunilor sau amenințărilor.

Reinstalarea sa în funcție este un moment semnificativ în politica locală, oferind un exemplu despre cum justiția poate corecta greșelile administrative și politice. Cu reîntoarcerea sa în postul de viceprimar, Grad Marius promite să continue lucrul pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului Vișeu de Sus.

Comunitatea îl privește acum cu speranță și așteptare, curioasă să vadă cum se vor materializa aceste promisiuni în acțiuni concrete pentru oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *