EXCLUSIV.Suspiciuni de frauda la examenele pentru posturile de pădurari și șef de district în Săcel. Documente

Conform informațiilor apărute în spațiul public organizarea concursurile organizate de către Direcția Silvică Maramureș pentru două posturi de pădurat și un șef district în comuna Săcel. Conform adresei transmise de către consilierii locali din comuna Săcel pentru ocuparea acestor posturi s-au oferit sume cuprinse între 20.000 euro și 50.000 euro.

În urma discuțiilor avute cu numeroși cetățeni, respectiv în ședinta de consiliu local din 30.08.2022 în care s-au vehiculat că pentru ocuparea posturilor de pădurar, respectiv șef de district vor intra oameni nepregătiți, persoane cu cursuri de 3 luni îi vor surclasa pe absolvenții Facultății de Silvicultură Brașov. Dacă zvonurile se vor adeverii, vom afla cu toții mâine după afișarea rezultatelor. Personal am făcut o solicitare către Direcția Silvica Maramureș, Garda forestiera Cluj,respectiv către alte instituții ale statului prin care am solicitat transparență și organizarea corectă a concursului ce va avea loc în data de 01.09.2022.” a declarat Radu Ioan Bizău, consilier local în comuna Săcel.

Vrabiuțele redacției Maramuresean.ro ne spun că în acest joc murdar ar fi implicați și politicieni din județul Maramureș cu influență în parlament și guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *