Urmărit național depistat de polițiști și depus în penitenciar pentru executarea unei pedepse

Șomcuta Mare, 13 mai 2024 – Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au reușit să depisteze și să rețină o persoană urmărită național, la doar trei zile după ce fusese dată în urmărire. Acțiunea a avut loc pe 13 mai, marcând un succes notabil în activitățile de investigare și prindere a persoanelor condamnate pentru infracțiuni grave.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în orașul Șomcuta Mare, fusese condamnat de Judecătoria Jibou la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Mandatul de executare a pedepsei fusese emis pe 10 mai, moment în care bărbatul a fost dat în urmărire națională.

Operațiunea de reținere a fost realizată cu profesionalism de către polițiștii Biroului Urmăriri, care au acționat prompt și eficient. După depistarea persoanei, aceasta a fost imediat reținută și ulterior transferată la Penitenciarul Baia Mare, unde își va executa pedeapsa conform hotărârii judecătorești.

Acest caz subliniază importanța colaborării eficiente între structurile de poliție și autoritățile judiciare în vederea asigurării respectării legii și a siguranței publice. Poliția Română rămâne angajată în eforturile sale de a aduce în fața justiției pe toți cei care încalcă legea, contribuind astfel la menținerea ordinii și securității în comunitățile locale.

Pentru mai multe informații, cetățenii sunt încurajați să contacteze Serviciul de Investigații Criminale sau să acceseze site-ul oficial al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *