Tâlhărie rapid soluționată în Târgu Lăpuș: O tânără reținută și arestată preventiv

Târgu Lăpuș, Maramureș – Polițiștii din Târgu Lăpuș și Secția 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au acționat cu rapiditate pentru a soluționa cazul unei tâlhării care a avut loc vineri, 10 mai, implicând o tânără de 24 de ani din Copalnic Mănăștur.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:32, când un bătrân de 84 de ani din comuna Copalnic Mănăștur a alertat autoritățile printr-un apel la numărul de urgență 112, raportând că a fost victima unei tâlhării. Potrivit victimei, după ce a oferit o sumă de bani unei vizitatoare, femeia a cerut mai mult, iar refuzul bătrânului a dus la un act de violență, fiindu-i sustrași 50 de lei.

Polițiștii, ajutați de informațiile operative, au reușit să identifice rapid și să rețină suspecta. În urma probatoriului administrat, tânăra a fost prezentată instanței de judecată, care a dispus arestarea ei preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Cercetările sunt în continuare în desfășurare, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a documenta întreaga activitate infracțională a suspectei.

Această acțiune promptă subliniază eficacitatea și dedicația forțelor de ordine în protejarea cetățenilor și în aplicarea legii, asigurând securitatea comunității locale. Polițiștii continuă să monitorizeze și să răspundă cu operativitate la orice sesizări, demonstrând angajamentul lor constant față de siguranța publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *