Bărbat din Poienile de sub Munte cercetat de polițiști pentru prezentarea unui permis de conducere suspect de contrafacere

Foto arhiva online

Polițiștii Serviciului Rutier investighează cazul în care un șofer a fost oprit în trafic și a prezentat un document ce ridică suspiciuni de falsificare.

Un incident rutier survenit duminică, 21 aprilie, în localitatea Leordina, a atras atenția polițiștilor Serviciului Rutier, care au intervenit pentru verificarea unui autoturism condus pe D.N. 18. La volan se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Poienile de sub Munte, al cărui comportament a stârnit suspiciuni.

În momentul în care polițiștii au solicitat documentele necesare, șoferul a prezentat un permis de conducere, însă acesta a ridicat semne de întrebare privind autenticitatea sa. În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că documentul prezentat nu aparținea bărbatului respectiv, fiind susceptibil de a fi un fals.

Situația a fost semnalată și documentul a fost reținut în vederea continuării cercetărilor. Ca urmare a acestui incident, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale cazului.

Pe lângă acuzația de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul este suspectat și de uz de fals, precum și de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Aceste acuzații sunt foarte grave și vor fi tratate cu toată seriozitatea de către autoritățile competente în procesul de investigație.

Până la clarificarea situației, individul în cauză va rămâne sub supravegherea autorităților, iar rezultatele anchetei vor fi aduse la cunoștința publicului în conformitate cu normele legale în vigoare.

Echipa redacțională de la maramuresean.ro va continua să urmărească evoluția acestui caz și să ofere informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *