Laurette Atindehou, fosta iubită a miliardarului Ion Țiriac, susține Alianța AUR

Într-o întâlnire de marcă la o cabană din Maramureș, Laurette Atindehou, figura cunoscută în lumea mondenă, a făcut public sprijinul său pentru Partidul Național Conservator Român (PNCR), condus de Cristian Terheș, în cadrul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 2024, parte din Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR).

Laurette Atindehou, născută pe 28 decembrie 1983 în Brăila, și-a făcut simțită prezența în lumea showbiz-ului autohton încă de la debutul său, care a fost marcat de un scandal intens cu Stelian Ogică. De atunci, a devenit un nume cunoscut în industria mondenă, fiind asociată cu mai mulți milionari celebri din România. Laurette a menționat că în trecut a avut relații amoroase cu mai mulți milionari celebri din România, fără a confirma explicit presupusa idilă cu Țiriac. Cu toate acestea, ea a descris experiența alături de Țiriac ca fiind una de răsfăț, menționând că s-a simțit „regina reginelor” în compania sa și că a beneficiat de privilegii precum călătorii cu avionul privat.

Recent, Laurette a fost surprinsă la în comuna Cernești din județul Maramureș, la o întâlnire politică organizată de un personaj controversat. În cadrul acestui eveniment, ea și-a exprimat sprijinul pentru PNCR parte din Alianța AUR.

Partidul Național Conservator Român, sub conducerea lui Cristian Terheș, promovează valorile suveranității naționale, creștin-democratice și național-conservatoare, având ca scop principal consolidarea supremației Constituției, a suveranității și a valorilor creștine în societatea românească. Alianța AUR, în care PNCR este parte, are ca obiectiv declarat câștigarea tuturor rundelor de alegeri din anul 2024, urmând să prezinte pe listele sale cei mai competenți candidați, inclusiv pentru alegerile europarlamentare.

maramuresean.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *