Jurnalistul Adrian Ursu de la Antena 3 explorează frumusețea Maramureșului

Jurnalistul Adrian Ursu de la Antena 3 a pășit cu curaj și entuziasm în inima Maramureșului pentru a descoperi și a împărtăși povestea acestei regiuni pline de farmec și tradiție. Însoțit de deputatul PSD, Gabriel Zetea, Adrian Ursu a avut parte de o experiență memorabilă în această călătorie fascinantă prin meleagurile mioritice.

Una dintre opririle lor de neuitat a fost la Mocănița de pe Valea Vaserului, un loc emblematic care păstrează autenticitatea și frumusețea tradițiilor locale. Primarul Vasile Coman din Vișeu de Sus i-a întâmpinat cu căldură, oferindu-le o privire autentică în inima comunității.

Călătoria lor a fost o incursiune plină de întâlniri captivante și descoperiri uimitoare, ilustrând ospitalitatea și spiritul vibrante al comunităților maramureșene. Gabriel Zetea și Adrian Ursu au pășit cu încredere în fiecare colț al județului, recunoscând că frumusețea și autenticitatea Maramureșului sunt de neegalat.

Sperăm că această experiență va inspira nu doar pe jurnalistul Adrian Ursu, ci și telespectatorii Antena 3 să descopere și să aprecieze în continuare bogăția culturală și peisajele pitorești ale Maramureșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *