Gabriel Zetea: Maramureșul la pas. Cu încredere, în Moisei!

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a făcut o declarație emoționantă despre dragostea sa pentru Maramureș și pentru comunitatea din Moisei, exprimându-și recunoștința și admirația pentru frumusețea și ospitalitatea acestui colț de rai.

În cuvinte pline de căldură și recunoștință, Zetea a descris Moiseiul ca fiind locul unde sufletul său se regăsește în fiecare aspect al naturii și al comunității locale. Plimbarea sa memorabilă prin comuna Moisei alături de primarul Tomoiaga Grigore a fost o experiență care l-a încărcat cu energie pozitivă și l-a conectat într-un mod special cu frumusețea autentică a locului.

În declarația sa, președintele PSD a subliniat faptul că Moiseiul reprezintă o reprezentare autentică a spiritului maramureșean, unde oaspeții sunt întâmpinați cu inimile calde ale locuitorilor harnici și ospitalieri. Fiecare vizită în Moisei a fost pentru Zetea o experiență plină de căldură și oportunitate de a se reconecta cu esența autentică a Maramureșului.

„Eu iubesc Maramureșul și iubesc fiecare comunitate din județul nostru!”, a afirmat Gabriel Zetea, subliniind angajamentul său de a lua Maramureșul la pas și de a se conecta în mod profund cu fiecare aspect al vieții și culturii locale.

Prin această declarație, Gabriel Zetea a transmis un mesaj puternic de apreciere și respect pentru locuitorii și frumusețea naturală a comunei Moisei și a Maramureșului în ansamblu, subliniind determinarea sa de a continua să promoveze și să sprijine dezvoltarea și prosperitatea acestui județ minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *