PSD Baia Mare validează candidaturile pentru alegerile locale și europene

Partidul Social Democrat din Baia Mare a validat ieri candidaturile pentru alegerile locale și europene, exprimând o viziune ambițioasă asupra dezvoltării Baia Mare și a județului Maramureș. Sub deviza „Cu încredere în oameni DEZVOLTĂM, nu împrumutăm”, partidul își asumă angajamentul de a aduce progresul și dezvoltarea sustenabilă în regiune.

Candidatura lui Dancus Ioan Doru pentru Primăria Baia Mare, a lui Florian Salajeanu pentru Parlamentul European și a reprezentantului PSD pentru președinția Consiliului Județean Maramureș reflectă dorința partidului de a reîntregi „marea familie a județului” și de a îndrepta cursul dezvoltării pe o traiectorie pozitivă.

Doru Dăncuș, actual primar interimar al Baia Mare, a fost validat pentru candidatura la Primăria Baia Mare. Acesta promite să continue lucrările începute în calitate de primar interimar și să dezvolte orașul cu încredere în băimăreni, evitând împrumuturile nejustificate și gestionând resursele în interesul public.

Florian Salajeanu, fondatorul Asociației ASSOC, este candidatul PSD pentru Parlamentul European. Experiența sa vastă în slujba interesului public și a Maramureșului îl recomandă pentru a reprezenta județul la nivel european, promițând să lupte pentru nevoile și aspirațiile locuitorilor.

În ceea ce privește președinția Consiliului Județean Maramureș, PSD propune o schimbare de paradigmă, de la promisiuni fără acoperire la acțiuni concrete și eficiente. Candidatul partidului pentru această funcție se angajează să reorienteze județul spre o dezvoltare reală și să ofere oportunități pentru întoarcerea celor 150.000 de maramureșeni plecați în afara granițelor.

Aceste candidaturi reprezintă o pledoarie pentru încrederea în Baia Mare și Maramureș, subliniind importanța unei dezvoltări sustenabile care să aducă beneficii tangibile pentru comunitate și să încurajeze întoarcerea celor plecați în căutarea unei vieți mai bune. PSD Baia Mare afirmă că prioritățile sale sunt dezvoltarea și progresul, iar aceste candidaturi sunt o expresie a angajamentului față de aceste valori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *