Polițiștii rutieri din Dragomirești sancționează depășirea vitezei legale: Peste 70 de conducători amendați

Polițiștii rutieri din orașul Dragomirești și Secția 2 Bogdan Vodă au desfășurat ieri o acțiune de control în trafic pentru combaterea depășirii vitezei legale. Cu scopul de a menține siguranța rutieră și de a preveni accidentele, forțele de ordine au oprit peste 70 de autovehicule în zona lor de competență.

În urma verificărilor, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Valorile sancțiunilor aplicate au însumat peste 15.000 de lei, reflectând seriozitatea poliției în abordarea acestor încălcări.

Depășirea vitezei legale este una dintre cele mai frecvente cauze ale accidentelor rutiere, iar poliția rutieră își intensifică eforturile pentru a descuraja acest comportament nesigur. Conducătorii auto sunt îndemnați să conducă întotdeauna prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să respecte regulile rutiere pentru a-și proteja atât propria siguranță, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Aceste acțiuni ale polițiștilor rutieri reprezintă un efort continuu de a menține ordinea și siguranța pe drumurile publice, iar sancțiunile aplicate sunt o măsură necesară pentru a încuraja respectarea legislației rutiere. Conducătorii auto sunt îndemnați să coopereze cu autoritățile și să fie conștienți de responsabilitatea lor în asigurarea unui mediu sigur de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *