Explorând lumea prin interacțiunea cu polițiștii: O zi specială pentru copiii din Ulmeni

Într-o atmosferă plină de entuziasm și curiozitate, aproximativ 500 de elevi din diverse unități de învățământ au răspuns „prezent” invitației polițiștilor din Ulmeni și au participat la o întâlnire specială organizată pentru ei în sala sporturilor din oraș. Cu dorința comună de a interacționa cu forțele de poliție și de a cunoaște mai multe despre tehnica și activitatea acestora, copiii au avut parte de o experiență memorabilă.

Evenimentul a oferit copiilor oportunitatea unică de a cunoaște mai îndeaproape activitatea diferitelor unități de poliție, printre care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiștii Serviciului Criminalistic, ai Serviciului Rutier și ai Biroului Siguranță Școlară. În plus, patrupedul Vis, un membru iubit al echipei, a fost prezent și el, fiind întâmpinat cu bucurie de către cei mici.

Organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, întâlnirea a fost marcată și de gestul emoționant al polițiștilor de a oferi o carte unei eleve pasionate de lectură. Această inițiativă subliniază importanța lecturii în dezvoltarea personală a copiilor și în formarea lor ca indivizi.

Prezența în număr atât de mare a copiilor a fost o confirmare pentru polițiști că munca lor este valoroasă și că astfel de evenimente sunt extrem de benefice pentru comunitate. Aceștia și-au exprimat angajamentul de a rămâne mereu alături de copii și de a organiza în continuare activități similare, contribuind astfel la consolidarea relației pozitive între poliție și comunitatea locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *