Dispariția unei femei din Oncești: Apel la ajutor din partea comunității

Într-un apel disperat către comunitate, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au anunțat dispariția preocupantă a doamnei Maria Godja, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Oncești. Potrivit informațiilor furnizate de un bărbat, ultima dată când a fost văzută, aceasta a plecat de la domiciliu în data de 30 martie a.c. și nu s-a mai întors de atunci.

Familia și autoritățile sunt profund îngrijorate de lipsa de veste a doamnei Godja și fac un apel către cetățenii din zonă pentru a furniza orice informații relevante care ar putea ajuta la găsirea ei.

Potrivit descrierii furnizate, Maria Godja are o înălțime cuprinsă între 1,60 și 1,65 metri, o constituție atletică, cântărind aproximativ 60 de kilograme. Are ochii căprui și părul lung și negru.

În astfel de situații, cooperarea comunității este esențială. Cei care pot oferi informații cu privire la locul unde s-ar putea afla doamna Maria Godja sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Îngrijorarea și solidaritatea comunității sunt deosebit de importante în astfel de situații, iar fiecare contribuție poate fi crucială în găsirea persoanei dispărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *