Ziua Poliției marcată prin competiție de fotbal în Maramureș

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a celebrat Ziua Poliției printr-o competiție de fotbal, care a adus împreună mai multe echipe formate din polițiști pasionați de acest sport. Evenimentul, desfășurat în spiritul fairplay-ului și al camaraderiei, a adus un omagiu nu doar muncii acestor profesioniști, ci și importanței activităților fizice și a spiritului de echipă în cadrul instituției.

Cu sloganul „Sportul te învață să ai caracter, să joci după reguli, să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi, te învață ce este viața”, evenimentul a avut loc pe parcursul a două zile, 13 și 14 martie, oferind oportunitatea polițiștilor de a se reuni și de a împărtăși pasiunea pentru fotbal.

Participanții au demonstrat nu doar abilități sportive remarcabile, ci și un angajament puternic față de un stil de viață activ și sănătos. Fotbalul a fost privit nu doar ca un mijloc de relaxare și de petrecere a timpului liber, ci și ca un instrument esențial pentru îmbunătățirea capacităților fizice și a spiritului de echipă.

Echipa Biroul Investigații Criminale Baia Mare s-a impus în competiție, adjudecându-și trofeul, în timp ce Serviciul de Ordine Publică a ocupat locul doi și Poliția Vișeu de Sus locul trei. Toate echipele participante au fost premiate cu diplome și medalii, recunoașterea fiind acordată nu doar performanței sportive, ci și spiritului de fairplay și camaraderiei manifestate pe terenul de fotbal.

Această competiție nu doar a adus polițiștii împreună într-un cadru informal, ci și a subliniat importanța activităților recreative și a sportului în general în promovarea sănătății și a bunăstării în cadrul comunității. Prin astfel de inițiative, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș demonstrează încă o dată angajamentul său față de o abordare holistică a muncii polițienești, care include atât aspecte legate de siguranță publică, cât și de sănătate și bunăstare personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *