Ultima etapă a asfaltării străzilor din Dragomirești: Un proiect de succes pe Programul Național “Anghel Saligny”

Deputatul PSD Gabriel Zelea a adus o veste bună locuitorilor din Dragomirești, anunțând începerea ultimei etape a programului de asfaltare a străzilor din localitate. Această inițiativă, coordonată împreună cu primarul Vasile Tiplea, a fost prezentată ca un succes major pentru comunitate, oferindu-le locuitorilor infrastructură modernă și siguranță în trafic.

În cadrul unei vizite recente în Dragomirești, deputatul Gabriel Zelea și primarul Vasile Tiplea s-au deplasat pe strada Călimăn pentru a evalua stadiul lucrărilor și pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Acestora li s-a promis că proiectul de asfaltare, așteptat de mulți ani, va fi finalizat cu succes în cadrul Programului Național “Anghel Saligny”.

Conform declarației deputatului, ultima etapă a programului de asfaltare va începe în zilele următoare, iar toate străzile din Dragomirești vor fi reabilitate conform standardelor europene. Lucrările vor viza tronsoanele de drum care au fost deja racordate la rețeaua de apă și canal prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

Proiectul, care cuprinde o lungime totală de 8,75 kilometri de străzi, va fi implementat cu o sumă totală de 9,9 milioane de lei. Această inițiativă este văzută ca un pas important către modernizarea infrastructurii locale și creșterea calității vieții pentru locuitorii din Dragomirești.

Deputatul Gabriel Zelea a subliniat, de asemenea, importanța colaborării eficiente între administrația locală și parlamentar în vederea realizării unor proiecte de infrastructură esențiale pentru comunitate. În contextul viitoarelor alegeri locale, el și-a exprimat încrederea în primarul Vasile Tiplea și și-a solicitat sprijinul cetățenilor pentru continuitate în implementarea proiectelor de dezvoltare locală.

În final, acest anunț reprezintă nu doar o veste bună pentru locuitorii din Dragomirești, ci și o dovadă a angajamentului autorităților locale și naționale în promovarea dezvoltării durabile și îmbunătățirea calității vieții în comunități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *