De Valentine’s Day polițiștii maramureșeni au aplicat 102 sancțiuni contravenționale

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare strânsă cu colegii din subunitățile teritoriale ale județului, au desfășurat ieri, 14 februarie, acțiuni menite să sporească siguranța pe șosele și să consolideze prezența forțelor de ordine în cadrul sistemului RELEU.

Amploarea operațiunilor s-a concentrat în principal pe D.N. 1C, D.N. 18, D.N. 18B, D.N. 19 și D.N. 17C. În cadrul acestora, polițiștii au impus un număr de 102 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 92 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză. Cuantumul total al amenzilor aplicate a depășit suma de 48.000 de lei.

Ca măsură suplimentară, au fost reținute 9 permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h. În plus, în timpul acțiunilor desfășurate, au fost identificate 4 infracțiuni rutiere, dintre care două au fost săvârșite de un bărbat în vârstă de 32 de ani din Sighetu Marmației.

Acesta conducea un autoturism neînmatriculat și fără să posede permis de conducere. În urma constatării acestor fapte, polițiștii au întocmit dosar penal și desfășoară investigații în vederea stabilirii responsabilității în comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *