Un tânăr de 23 de ani reținut pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tâlhărie comise în Baia Mare

Marți, 29 noiembrie, un tânăr de 23 de ani din Cărbunari a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tâlhărie.

În fapt,  în seara de 28 noiembrie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către un minor de 14 ani din Baia Sprie, cu privire la faptul că, în aceiași zi, în jurul orei 14.00, aflându-se împreună cu un coleg la un magazin situat într-un complex din Baia Mare, au achiziționat niște bunuri. O parte din acestea le-a introdus în interiorul buzunarului, cu intenția de a le achita, dar, după ce a trecut de casa de marcat, a realizat că a uitat de acestea. În acel moment, doi bărbați i-au interceptat pe ambii cumpărători, iar unul dintre aceștia, îmbrăcat în haine civile, i-a poftit pe cei doi cumpărători într-o încăpere. Bărbatul a agresat fizic persoana vătămată, i-a sustras 50 de lei și amenințat.

Față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *