Comuna Moisei amenajează trasee turistice pentru a sprijini pensiunile din zonă

Mișcare, aer curat, natură cât îți cuprinde privirea – ce să-ți dorești mai mult de la o excursie în Maramureș? Sigur, n-ar strica să vezi și câteva obiective sau formațiuni geografice interesante pe drum și să te și cazezi într-un loc superb amenajat cu acces la diverse trasee turistice din Maramureșul Istoric. Poate chiar unul cu potențial de a deveni el însuși o atracție turistică.

În cazul în care vrei să te cazezi mai multe zile în Moisei ai nevoie să te simți în siguranță și să te plimbi pe traseelor turistice amenajate.

De curând, Asociația Montană Moisei sprijinită de primarul Grigore Tomoiagă și de Salvamont Maramureș, a amenajat mai multe trasee turistice printre care Izvorul Negru – Preluca de sub piatră – Ponorul Izei – Arcul de piatră și Cascada Măgura până în Ponor, pe partea cu Izvorul Dragoș, o veche cărare de vânătoare.

Zilele acestea noi, Asociația Montană Moisei împreună cu Primăria Moisei și cu sprijinul Salvamont Maramureș am readus la viață o cărare veche de vânătoare de pe vremea bunicilor si străbunicilor noștri. Suntem abia la început de drum, însă ne dorim pe viitor să reușim să scoatem la iveală adevărata comoară a Moiseiului, împreună cu multe alte proiecte, care vor urma de-a lungul timpului„ au declarații reprezentanții Asociației Montane Moisei.

Sursa: Asociatia Montana Moisei

Citiți și : https://maramuresean.ro/2022/07/30/actiune-de-igienizare-in-rezervatia-naturala-izvorul-albastru-al-izei-din-sacel-ce-pericole-sunt-in-zona/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *