Trei dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în ultimele 24 de ore pentru infracțiuni rutiere

Luni, 01 martie, ora 12.40, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victoriei din Baia Mare.

La fața locului polițiștii au identificat două autoturisme care prezentau avarii în urma producerii unui accident rutier.

La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați, unul de 56 de ani din Baia Mare, iar celalalt de 52 de ani din Baia Sprie.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 56 de ani nu deține permis de conducere.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l, alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Tot luni, 01 martie, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe bulevardul București din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla o femeie de 37 de ani din București, care nu deține permis de conducere.

Totodată, la ora 19.00, polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 186 la ieșirea din localitatea Oncești.

La fața locului polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma intrării în coliziune cu un autovehicul.

În urma verificărilor polițiștii au constat faptul că un bărbat de 44 de ani din Borșa, a condus un autoturism, iar la un moment dat a intrat în coliziune față spate cu un buldoexcavator, care avea sistemul de iluminare funcțional, condus de către un bărbat de 42 de ani din Vadu Izei.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l în cazul bărbatului de 44 de ani și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 42 de ani.

S-a procedat la conducerea conducătorului auto de 44 de ani, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosare penale în toate cazurile sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *