Se fac angajări la Școlile de Poliție și la instituțiile de învățământ ale M.A.p.N. și S.R.I.

Dacă îți dorești o carieră în forțele de ordine sau în domeniul apărării naționale și securității, acum este momentul potrivit să îți urmezi visul. Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș anunță deschiderea sesiunii de recrutare pentru școlile de agenți de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum și pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Academia Națională de Informații.

Pentru a obține toate informațiile necesare și a te înscrie, accesează site-ul I.P.J. Maramureș, secțiunea „Carieră”, la subsecțiunea „Admitere instituții de învățământ”, disponibil la adresa www.mm.politiaromana.ro/cariera/admitere.

Termenul limită pentru înscrieri este 14 mai 2024, iar acestea se pot efectua inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererile de înscriere trebuie completate și trimise în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@mm.politiaromana.ro. Dosarele de recrutare trebuie depuse până la data de 21 mai 2024 la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, din municipiul Baia Mare.

Oferta educațională și detaliile privind condițiile de recrutare pot fi consultate accesând link-ul http://mm.politiaromana.ro. Pentru instituțiile de învățământ superior și postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, înscrierile se fac până la data de 19 mai 2024 exclusiv online la adresa de e-mail: resurseumane@mm.politiaromana.ro.

Nu rata oportunitatea de a face primul pas spre o carieră valoroasă în serviciul public și de a contribui la siguranța și securitatea comunității tale! Pentru mai multe informații, poți contacta Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Maramureș la numărul de telefon 0262-207.711.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *