Infracțiuni rutiere: Accident și conducere sub influța alcoolului în Sighetu Marmației și Groși

În ultimele zile, polițiștii din Sighetu Marmației și Groși au fost implicați în investigarea și gestionarea a două incidente grave legate de circulația rutieră, soldate cu vătămări corporale și încălcări ale regulilor de siguranță.

În primul caz, în Sighetu Marmației, un accident rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a unui tânăr de 26 de ani din Bârsana. Conform relatărilor, tânărul, care nu deținea permis de conducere, a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a suferit leziuni serioase în urma căderii. Mai mult, motocicleta nu era înmatriculată conform legii. Deși testarea alcoolscopică nu a putut fi efectuată din cauza leziunilor, polițiștii au recoltat probe biologice de sânge pentru a stabili dacă consumul de alcool a fost un factor contribuitor la producerea accidentului. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului.

În al doilea caz, în Groși, polițiștii au oprit un autoturism în timpul serviciului de patrulare și au descoperit că șoferul, în vârstă de 52 de ani, avea o concentrație de alcool peste limita legală în aerul expirat. Acesta a fost testat alcoolscopic și ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a confirma rezultatele. Conducerea sub influența alcoolului este o încălcare gravă a legii și reprezintă un pericol iminent pentru siguranța traficului rutier. Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili responsabilitatea penală în acest caz.

Aceste incidente subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei conduite responsabile în trafic. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate pentru toți participanții la trafic, iar poliția rămâne vigilentă în aplicarea legii și prevenirea accidentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *