USR Maramureș anunță candidații pentru Consiliul Județean

USR Maramureș și-a desemnat candidatul pentru președinția Consiliului Județean Maramureș și a prezentat lista de consilieri județeni în cadrul unei conferințe județene desfășurate recent. Această mișcare politică reprezintă un pas semnificativ în pregătirile pentru alegerile locale din data de 9 iunie.

Delegații USR Maramureș au votat cu majoritatea necesară pentru desemnarea lui Dan Ivan în funcția de candidat pentru președinția CJ Maramureș.

Pe lângă desemnarea candidatului pentru președinția CJ, USR Maramureș a prezentat o listă echilibrată de consilieri județeni, alcătuită astfel încât să reprezinte fiecare zonă istorică din Maramureș. În acest sens, sunt incluși reprezentanți din Valea Ruscovei, Valea Izei, Țara Lăpușului, Sighet și Baia Mare.

Vlad Duruș, fost deputat și Prefect de Maramureș, împreună cu Vasile Bilan, consilier local în Poienile de sub Munte, ocupă locurile doi și trei pe lista de consilieri județeni. Aceștia sunt urmați de Adrian Dobrican, originar din Șisești și crescut în Ieud, și de Dumitru Nechita, consilier local în Copalnic Mănăștur. Printre ceilalți membri ai echipei se numără Claudiu Pop, actual consilier local în Baia Mare, Cristian Danciu din comuna Satulung, Simina Blaga, consilier local în Vima Mică, și Sorin Petrovan, consilier local în Sighetu Marmației.

Conform declarațiilor din cadrul conferinței, scopul principal al candidatului Dan Ivan și al echipei sale de consilieri județeni este de a oferi maramureșenilor o alternativă viabilă în scrutinul electoral din data de 9 iunie. Prin această prezentare a candidatului și a echipei, USR Maramureș evidențiază angajamentul său față de diversitatea și reprezentativitatea comunităților locale din întregul județ.

În cadrul acestei acțiuni politice, USR Maramureș demonstrează că este determinat să ofere cetățenilor din Maramureș o guvernare locală responsabilă, transparentă și orientată către nevoile și interesele comunității. Alegerile locale din iunie vor fi o oportunitate crucială pentru maramureșeni să își exprime voința și să contribuie la direcția viitoare a județului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *