Se face sau nu parcul industrial în Viseu de Sus? Ce spune primarul?

O dezbatere aprinsă a fost declanșată în comunitatea locală din Vișeu de Sus în urma declarațiilor contradictorii ale primarului Vasile Coman și ale viceprimarului Grad Marius cu privire la construirea unui parc industrial în oraș.

Primarul Vișeului de Sus, Vasile Coman, a exprimat în mod ferm scepticismul său față de proiectul de construire a unui parc industrial în oraș, catalogându-l drept „o altă minciună gogonată, o altă idee aruncată strict în scop electoral”. Coman a subliniat că principala problemă în implementarea acestui proiect este lipsa unui teren adecvat, de minimum 10 hectare, pe care primăria să îl dețină.

Pe de altă parte, viceprimarul orașului, Grad Marius, a anunțat cu entuziasm demararea demersurilor pentru dezvoltarea unui parc industrial în Vișeu de Sus, subliniind importanța acestuia în rezolvarea problemei lipsei locurilor de muncă în zonă. Acesta a declarat că au fost identificate terenuri potrivite, iar inițiativa beneficiază de susținerea necesară pentru a deveni realitate.

Disputa dintre cei doi oficiali a stârnit controverse în rândul locuitorilor, care se arată divizați în ceea ce privește relevanța și fezabilitatea proiectului. Unii cetățeni susțin poziția primarului, exprimând îngrijorare cu privire la lipsa de transparență și la fezabilitatea proiectului, în timp ce alții se alătură viceprimarului, văzând în parc industrial o oportunitate de dezvoltare economică și de creare a locurilor de muncă în zonă.

În ciuda dezacordului dintre cei doi lideri, comunitatea locală rămâne în așteptare, urmărind evoluția acestui proiect și așteptând clarificări din partea autorităților locale cu privire la direcția pe care o va lua dezvoltarea economică a orașului Vișeu de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *