VIDEO. CONFRUNTARE JURIDICĂ: Gabriel ZETEA îl dă în judecată pe Ionel BOGDAN pentru declarații false

Recent, a izbucnit un conflict aprins pe scena politică locală între deputatul PSD Gabriel Zetea și Ionel Bogdan, liderul PNL Maramureș. Zetea, care este și chestor al Camerei Deputaților, a anunțat că îl va acționa în justiție pe Bogdan pentru defăimare și acuzații nefondate.

Conducând Consiliul Județean Maramureș de trei ani, Bogdan este acuzat că nu a inițiat niciun proiect major în regiune. Zetea îl critică pentru gestionarea ineficientă a fondurilor și lipsa de progres, menționând că Bogdan s-a limitat la achiziționarea de studii de fezabilitate fără rezultate concrete.

Bogdan a răspuns cu acuzații proprii, susținând că întârzierile unui proiect de infrastructură – centura ocolitoare a Baia Mare – sunt justificate. Zetea îl contrazice, arătând că procedurile legale trebuie respectate, și că Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, condusă de un director numit de PNL, a decis că avizul de mediu este condiționat de respectarea tuturor etapelor legale.

Zetea critică dur inactivitatea lui Bogdan, subliniind că, pe lângă nerealizarea promisiunilor, acesta riscă să lase datorii uriașe pentru județ. El îl acuză pe Bogdan de incapacitatea de a atrage fonduri europene pentru Aeroportul Internațional Maramureș și de gestionarea defectuoasă a proiectului SMID Fărcașa.

De asemenea, Zetea evidențiază alte proiecte întârziate sub mandatul lui Bogdan, cum ar fi drumurile expres Baia Mare – Jibou și Baia Mare – Satu Mare, precum și centurile ocolitoare ale Baia Mare și Satu Mare.

Zetea, determinat să obțină dreptate în instanță, a declarat că orice daune morale primite vor fi donate familiilor afectate de tragediile din azilele din Târgu Mureș. El a încheiat cu un mesaj puternic, subliniind diferența de abordare față de Bogdan și angajamentul său pentru binele comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *