Surse: Soacra lui Catalin Cherecheș ar fi încercat să mituiască una din judecătoarele din dosarul primarului

Un nou scandal a izbucnit în Baia Mare, unde procurorii au prins-o în flagrant delict pe soacra primarului Cătălin Cherecheș, într-o situație extrem de delicată. Conform informațiilor furnizate de Antena 3, soacra edilului ar fi încercat să ofere o sumă impresionantă de 50.000 de euro pentru a influența o judecătoare din dosarul primarului, în speranța unui verdict favorabil.

Evenimentul a avut loc miercuri, atunci când soacra lui Cherecheș s-a întâlnit cu mama judecătoarei în cauză. Procurorii au intervenit rapid și au efectuat flagrantul în timpul discuției tensionate.

Dosarul în care este implicat primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se referă la acuzații de luare de mită formulate de către DNA. Curtea de Apel Cluj urmează să pronunțe un verdict crucial în acest caz pe data de 24 noiembrie.

Reacția primarului Cherecheș nu a întârziat să apară, acesta negând vehement orice implicare și distanțându-se de acțiunile soacrei sale. El a declarat pentru Antena 3: „Mi se pare o prostie, nu știu despre ce e vorba, eu sunt la birou, îmi văd de treabă. Dacă a făcut așa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale cât de drastice, pentru că lucrurile astea mi se par niște cretinități.”

Soacra primarului Catalin Chereches

Primarul a sugerat chiar că această situație ar putea fi rezultatul unei manevre intenționate din partea soacrei sale, subliniind că nu a vorbit cu aceasta de când s-a căsătorit. El a adăugat: „Nu e exclus să fie o manevră din asta chiar intenționată, chiar și de către soacră-mea. Dar lăsați-mă să mă documentez un pic. Nu știu, eu nu am încredere decât în mama și în Dumnezeu, că tatăl meu a murit.”

Cu toate acestea, ancheta continuă, iar Curtea de Apel Cluj este așteptată să aducă claritate în acest dosar pe 24 noiembrie, atunci când va pronunța verdictul în cazul primarului Cătălin Cherecheș, acuzat de luare de mită de către DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *