Polițiștii prezenți la Orășelul Copiilor în Sighetu Marmației și Auto Show Maramureș 2023

Orășelul copiilor a revenit în Sighetu Marmației cu atracții pentru copii de toate vârstele. Polițiștii sigheteni au fost nelipsiți de la activitățile specifice desfășurate.

Copiii au îmbrăcat haina de poliție, au primit sfaturi preventive și l-au reîntâlnit pe patrupedul Snow.

Avem deosebita plăcere de a participa în fiecare an la evenimentul de tradiție Orășelul Copiilor, inițiat de Asociația Studențească AMICUS, careare ca scop familiarizarea copiilor cu atribuțiile instituțiilor publice și serviciilor de protecție socială, fiecare instituție participantă având standuri de prezentare atractive, pe înțelesul celor mici „ au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

La data de 01 Iunie, Orășelul Copiilor se mută în Parcul Regina Maria din Baia Mare unde, polițiștii Inspectoratului de Poliție vor fi prezenți.

Tot în acest week-end, polițiștii Serviciului Rutier au avut plăcerea de a participa la „Auto Show Maramureș 2023”, la cea de-a treia ediție a acestui eveniment dedicat industriei auto, inițiat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Polițiștii rutieri au prezentat tehnica din dotare și s-au asigurat ca parada de final să se desfășoare în condiții de siguranță privind traficul rutier. De asemenea, au oferit sfaturi preventive conducătorilor auto privind circulația pe drumurile publice, să nu conducă autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și să respecte regulile de circulație în vigoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *