Doi bărbați au fost identificați după ce ar fi sustras un telefon mobil de la un sighetean

Un bărbat de 46 de ani din Sighetu Marmației a sesizat polițiștii duminică, 21 mai a.c., despre faptul că, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla la cumpărături în incinta unei societăți comerciale din municipiu, i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către o persoană necunoscută, pe care l-a lăsat nesupravegheat pe un raft.

În urma activităților specifice desfășurate, în colaborare cu polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și ai Poliției Municipiului Baia Mare, a fost surprins un autoturism, în care se aflau persoanele bănuite de comiterea faptei, depistat în municipiul Baia Mare, pe strada Mihai Eminescu. Polițiștii băimăreni au efectuat controlul autoturismului în cauză, unde a fost identificat telefonul mobil sustras.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 34 de ani din județul Sălaj, iar ca pasageri polițiștii au legitimat o femeie în vârstă de 35 de ani și doi minori de 10 și 11 ani.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt.

1 thought on “Doi bărbați au fost identificați după ce ar fi sustras un telefon mobil de la un sighetean

  1. Astfel de acțiuni infracționale nu trebuie să rămână nepedepsite și este important să existe consecințe pentru cei care încalcă legea. Colaborarea dintre autorități și comunitatea locală joacă un rol crucial în soluționarea acestor cazuri și în asigurarea siguranței cetățenilor. Sper ca acest caz să servească drept exemplu și să descurajeze alte persoane să se angajeze în astfel de fapte ilegale. Apelul meu către toți cetățenii este să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a-și proteja bunurile personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *