Vlăduța Lupău, enervată la culme: „Bătaie de joc! Companie de  … ” ! Vezi ce a pățit artista.

După nenumărate întârzieri semnalate de pasageri, printre care și unele vedete din România, compania aeriană Wizz Air este din nou luată în vizor, de această dată de cunoscuta interpretă Vlăduța Lupău. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își anunță fanii despre neseriozitatea acestei companii aeriene, după ce a așteptat alături de soțul ei Adi Rus, nu mai puțin de 7 ore în aeroport, fără a primi nici o explicație pertinentă pentru întârzierea uriașă.

„Dragi prieteni de pe Instagram, suntem de șapte ore pe aeroport ca să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu știu cum mai au răbdarea, eu nu mai am răbdare. Este bătaie de joc. Wizz-ul, pe lângă faptul că a ajuns după trei ore față de ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion și ne-au dat doar o apă plată și niște alune”

Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, cum să vă zic, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic, doar «Scuzați-ne, mai stăm puțin». Bătaie de joc. Niciodată nu o să mai plec cu Wizz Air.”, a spus Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *