Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Baia Sprie, Seini și Ulmeni

În perioada 6-7 decembrie, polițiștii din Baia Sprie și Seini au depistat în trafic două autoturisme, care circulau pe D.N. 18, strada Câmpului din Baia Sprie și pe strada Eroilor din Seini, conduse de doi bărbați de 29 și 39 de ani din Dănești și Seini.

În urma testării alcoolscopice a acestora, etilotestul a indicat rezultate de 0,51 și 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Polițiștii din Ulmeni au oprit pentru control în localitatea Chelința, un autoturism, la volan aflându-se o tânără de 22 de ani din Chelința.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *