Horoscopul anului 2023, Anul SCHIMBĂRILOR: află ce îți rezervă astrele!

Berbec

Anul 2023 este pentru tine un an de început, astfel că poți pune bazele unor noi direcții de viață și activitate. Transformarea personală continuă să fie o temă principală până la finalul Primăverii. Mobilizează-ți forțele în sensul creșterii și evoluției tale, analizând atent ceea ce este favorabil pentru tine.

Sănătatea este vulnerabilă ceva mai mult ca în alți ani, așa încât dozează-ți eforturile fizice, alege prioritățile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Comunicarea și călătoriile ridică probleme deosebite în primele trei luni ale anului, de aceea fii prudent. Alege-ți cuvintele cu grijă, gândește-te bine înainte de a lua decizii, evită graba și agresivitatea.

Relațiile se vor reconfigura, drept consecință a schimbării felului în care tu te raportezi la acestea. Detașează-te de acelea care funcționează defectuos și orientează-te spre oameni noi, de bună calitate.

Cele mai tensioante relații sunt acelea cu anturajul apropiat, datorită contextelor astrale din primele trei luni ale anului. Sunt șanse mari de a te desprinde de prieteni apropiați, de rude sau de vecini și cunoștințe. Totuși, unele dintre aceste relații ar trebuie păstrate pe termen lung.

Relațiile familiale se vor evidenția prin discuții aprinse, reluarea unor situații familiale alături de rude și în locurile natale, situații vechi care au fost lăsate în umbră vreme de mulți ani. Sunt șanse de ameliorare și rezolvare pentru neplăcerile familiale vechi.

Segmentul profesional se relaxează câteva luni în acest an, astfel că vei avea loc să te gândești la un alt loc de muncă, poate chiar un alt loc de muncă într-un alt domeniu profesional.

Totodată, segmentul financiar este răscolit, se încheie variante de câștig atât din munca proprie, cât și variante din care obțineai bani, bunuri, favoruri de la și prin alții.

Taur

Pentru tine, anul 2023 este un an favorabil remodelării personale. Contextele astrale te ajută să-ți lărgești orizontul personal și să te orienezi spre alte planuri de viață și spre alte relații. Poate fi dificil la prima vedere, să schimbi ceva în rutina vieții tale cotidiene, însă cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu bine.

Gândirea și comunicarea sunt fluctuante, tensionate, astfel că decizile personale și relațiile cu ceilalți pot avea de suferit. Controlează-ți stările și abordează schimbările cu pași mici, siguri și în ritmul tău.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fapt pentru care, chiar este nevoie să te odihnești, să te relaxezi în mod conștient și să te folosești de sfaturile specialiștilor în sănătate. Se pot evidenția probleme de sănătate ereditare, cronice, dificil de ameliorat dacă le ignori prea mult.

Relațiile familiale se vor evidenția mult prin discuții aprinse, activități domestice împreună cu membrii familiei și cu neamurile. Este rost de conflict de la și prin femeile-rude, însă în paralel, se vor rezolva situații vechi care țin de moșteniri și patrimoniu familial.

Pentru segmentul profesional se conturează sarcini de lucru diverse, multă forfortă, relații colegiale disonante și conflicte care se desfășoară în umbră. Se deschid etape noi în plan profesional, la nivel de activitate profesională propriu-zisă și la nivel de condiții de muncă. Există detalii importante ascunse, astfel că fii prudent și nu accepta orice pare strălucitor, zgomotos și prea frumos.

Relațiile cu prietenii, aspectele privitoare la proiecte profesionale și relațiile cu protectorii încep un amplu proces de transformare. Sunt probabile excluderi din diverse cercuri socio-profesionale, finalul unor proiecte vechi și a unor relații din câmpul muncii. Încet, sigur și discret se deschid alte variante de relaționare și implicare în activități sociale.

Gemeni

Atmosfera astrală a anului 2023 evidențiază pentru tine aspecte ce țin, în primul rând, de gândire, de comunicare, de relaționare cu ceilalți și raportare la evenimentele în care ești implicat. Combativitatea este accentuată în primele trei luni ale anului, așadar fii prudent.

Sănătatea este fluctuantă din cauza combativității, a grabei și a superficialității de care dai dovadă.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor reconfigura. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți obstrucționează progresul, însă ar fi bine să o faci într-un mod diplomat și să lași loc de salut.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte importante. Chiar dacă sunt probabile piedici, fie în a participa la o formă de învățare, fie a călători, este bine să ai răbdare, deoarece se vor concretiza la momentul potrivit.

Relațiile sentimentale și cele de prietenie din spațiul socio-profesional încep o nouă etapă, fiind ajutate de construirea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Prudență, pentru că nu este ceea ce pare în aceste tipuri de relații. 

Relațiile profesionale și locul de muncă sunt răscolite în mod special din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Există conflicte mocnite în umbră, care, din când în când, izbucnesc în chip nebănuit în cotidianul profesional. Atât colegii, subalternii cât și autoritățile, șefii îți pot pune bețe în roate când și cum te aștepți mai puțin. Se vor finaliza etape profesionale, în moduri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Este bine să te retragi la timp, atât dintr-un grup socio-profesional, cât și dintr-un loc de muncă în care te regăsești din ce în ce mai puțin.

De pe urma reconfigurărilor profesionale, segmentul financiar se modifică. Pe de o parte, este vorba despre a încheia niște variante de câștig din munca desfășurată la serviciu. Însă, pe de altă parte, se deschid variante noi de a obține suficienți bani și suficiente bunuri pentru traiul cotidian.

Rac

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează rezolvarea multor situații personale și profesionale care au trenat multă vreme într-un soi de inerție supărătoare. Trasează planuri noi, desprinde-te rapid și fără echivoc din relațiile neplăcute și ai încredere că vei realiza tot ce îți propui.

Sănătatea este fluctuantă în anumite perioade, însă este vorba despre afecțiuni și situații medicale cunoscute. Este bine să-ți dozezi eforturile, să te îngrijești mai mult și chiar să urmezi terapii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt active pe toată durata anului. Sunt favorizate dialogurile, întâlnirile, excursiile și călătoriile în scop profesional. Totul este alegi ceea ce îți este ție de un real folos pe termen mediu și lung.

Și relațiile sentimentale, cele cu persoana iubită și relațiile cu copiii primesc influxuri astrale deosebite fiind nevoie de ceva mai multă atenție în aceste relații, deoarece se prefigurează finaluri neașteptate, punctate cu note ciudate.

Segmentul profesional se evidențiază prin forfotă în culise. Chiar dacă, subalternii sau colegii depun eforturi să-ți destabilizeze roadele din câmpul muncii, tu ai încredere că le vei contracara aceste eforturi.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, importante pe toată durata anului. Primești sprijinul acestor persoane, însă fii circumspect. Există detalii ascunse care îți pot îngreuna, fie ascensiunea profesională, fie bunul mers al relațiilor colegiale.  

Segmentul financiar este umbrit. Veniturile obținute din munca proprie pot începe să întârzie, pot fi amânate sau diminuate. În anumite momente sau situații, există șanse să muncești și să nu primești deloc bani. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, însă vei primi sprijin, fie din partea partenerului de viață, din partea unor rude, din partea unor prieteni, fie apar colaborări care îți aduc un venit constant și suficient.

Leu

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce schimbări profunde în structura ființei tale interioare, dorință de nou, posibilități de dezvoltare personală și socială, orientare către scopurile proprii și spre propria îngrijire personală. Tumultul energetic din acesta an va fi resimțit puternic de mentalul tău și de corpul tău fizic, astfel că este bine să-ți schimbi ritmul de lucru, de reacție, de acțiune, să încetinești viteza și să-ți întorci forțele mai mult spre tine însuți. Este o perioadă dinamică în care vei face o selecție drastică printre relațiile și situațiile în care ești implicat.

Privitor la sănătate se închid etape și de pregătesc altele. Din cauza fluctuației energiei vitale, stările tale de spirit îți pot crea neplăceri și în relațiile cu ceilalți. Odihnește-te conștient și constant!

Relațiile sunt foarte importante în acest an însă ceva se va răscoli profund în relațiile tale, fie că este vorba despre cele personale, fie că este vorba despre cele sociale.

De mare folos vor fi abordarea studiilor pe diverse teme. Este probabil să te implici în diverse forme de instruire, fie din postura de cursant, fie din postura de instructor, profesor, formator.

Călătoriile se vor evidenția, atât cele pe distanțe scurte, cât și cele pe distanțe lungi sau în străinătate. Scopul acestora poate fi personal, de agrement, de a vizita persoane dragi sau poate fi vorba despre a lucra în străinătate sau de a studia.

Segmentul profesional este marcat și el de cele două eclipse formate pe Axa Scorpion-Taur. Se deschid variante noi de dezvoltare profesională, de avansare pe scara ierarhică de la locul de muncă, plus imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, bine fiind să lucrezi conștient la îmbunătățirea acesteia.

Fecioară

Atmosfera astrală a anului 2023 te îndeamnă la reflecție, discreție, orientarea forțelor personale spre tine și spre scopurile tale, renunțarea la idei, concepții, relații și situații care s-au dovedit neprofitabile până acum.

Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care este bine să-i acorzi atenție sporită. Odihna conștientă, abordarea unor hobby-uri dragi sufletului tău, contactul cu Natura, a îngriji un animal de companie sau o grădină, plus sfaturile specialiștilor în sănătate sunt binevenite.

Pentru segmentul profesional sunt momente favorabile pentru a scoate la iveală hibele ascunse de ani de zile și conflictele care se desfășoară de multă vreme, în fundal.

Drept consecință, în urma răscolirilor profesionale de la locul de muncă, vor apărea schimbări și în segmentul financiar. Influențele a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță vor încheia etape și vor deschide altele, în ceea ce privește veniturile tale, bunurile personale, moștenirile, partajele, cheltuielile și bunurile comune cu alții. Există șanse de a te implica în colaborări noi care îți vor aduce venituri suplimentare multă vreme.

Foarte accentuat va fi segmentul educațional. Este rost de a te implica în tot felul de cursuri, de a participa la ateliere de lucru, conferințe, forme de instruire alături de oameni deosebiți, erudiți, bine pregătiți în ale vieții cotidiene. Schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale și spirituale va fi o temă pe care, vrei, nu vrei o vei aborda chiar cu un mare succes.

Relațiile se vor reconfigura și ele, bine fiind să scapi rapid din acele interacțiuni nepotrivite.

Călătoriile pot fi frecvente, însă toate au scop educativ, instructiv, de a învăța ceva sau de a-i învăța tu pe alții ceva anume.

Balanță

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce impulsuri deosebite de a schimba ceva în viața ta, atât în rutina cotidiană, cât și în privința planurilor personale și profesionale. Personalitatea ta se va reconfigura din temelii.

Pe de o parte, în urma concluziilor formulate în diverse situații, vei fi nevoit să-ți schimbi atitudinea față de unii și față de alții, plus să reacționezi altfel decât ai făcut-o până acum, indiferent de situație. Însă, pe de altă parte, relațiile parteneriale, relațiile cu ceilalți în general se vor reconfigura în diverse moduri.

O atenție deosebită merită relațiile cu prietenii, cu persoanele care te susțin și te protejează în mediul profesional și la locul de muncă. Surprize neplăcute de la și prin femei. Sunt probabile conflicte deschise, acuze mai mult sau mai puțin fondate, dialoguri purtate pe tonuri înalte și gesturi reprobabile.

La locul de muncă, atmosfera este dinamică, există conflicte ascunse, relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt vulnerabile, iar relațiile colegiale și cele cu subalternii vor începe un amplu proces de reconfigurare. Se vor finaliza proiecte profesionale, se va modifica regimul muncii, condițiile de muncă, poate chiar și întreaga activitate se va modifica într-un mod greu de înțeles, de explicat în cuvinte și de acceptat pe alocuri.

Relațiile cu ceilalți, în general se desfășoară într-un mod înțeles și acceptat mai puțin de către ceilalți, astfel că ai putea constata că semenii se depărtează de tine când te aștepți mai puțin.

Scorpion

Atmosfera astrală a anului 2023 este favorabilă pentru a face acele schimbări în structura Ființei tale interioare care să creeze în preajma ta structuri viabile, profitabile pe termen lung și relații fericite. Depinde de tine cum vei folosi energia anului pentru evoluție spirituală și progres material.

Semnul tău zodiacal Scorpionul va fi implicat alături de Semnul zodiacal Taur, cel care marchează relațiile parteneriale pentru tine, în formarea a două eclipse. Drept consecință, tu îți vei remodela atitudinea față de toți și față de toate, iar ceilalți se vor replia față de tine și față de acțiunile desfășurate în comun. Vor rezulta schimbări nebănuite în relațiile cu un partener de viață, cu un partener de afaceri, plus schimbări în colaborări.

Sănătatea este foarte vulnerabilă în acest an. Se pot evidenția afecțiuni vechi, însă este loc și pentru altele noi. Odihnește-te conștient, reconfigurează-ți programul cotidian și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe astrale care ar putea trece ușor neobservabile. Discret, în umbră, aceste relații și tot ce ține de casă, cămin, patrimoniu, locuri natale, moșteniri, părinți, neam de proveniență încep un amplu proces de reconfigurare.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, evidențiindu-se neplăceri de la și prin femei. Conflictele deschise la nivelul ierarhiei locului de muncă îți pot afecta imaginea publică, statutul social și profesional, proiectele profesionale și modul de lucru.

Din perspectiva financiară, situația se va desfășura în nota cunoscută, fiind nevoie totuși să faci economii și să regândești bugetul de venituri și cheltuieli.

Săgetător

Atmosfera astrală a anului 2023 te predispune, în primul rând, la schimbarea mentalității și a filozofiei de viață și activitate. Prin urmare, îți vei analiza relațiile și situațiile în care ești implicat și vei fi nevoit să renunți la acelea care îți obstrucționează progresul. Este un an care te va solicita foarte mult la nivel mental.

Cum mentalul tău va fii răscolit, gândirea și comunicarea vor fi umbrite. Ai nevoie de tăcere, discreție, detașare de tumultul cotidian și de orientarea eforturile spre tine și spre scopurile tale.

Pentru menținerea sănătății în parametrii optimi este nevoie să-ți dozezi eforturile atât în plan personal, cât și plan profesional, la locul de muncă.

La serviciu, se menține forfota, fiind loc de situații conflictuale, acțiuni în salturi, surprize neașteptate. Întotdeauna este bine să te retragi în glorie, la momentul potrivit, dintr-un loc de muncă sau dintr-o situație socială și profesională, astfel încât să eviți situațiile neplăcute.

În segmentele relațiilor sentimentale și în cel al prietenilor și se înțeleg și se dizolvă animozitățile din trecut, se deschid etape noi, însă rămâne ceva în fundal care îți va aminti, din când în când, să fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii, studii, a lucra în străinătate, a relaționa cu persoanele aflate departe de granițele țării. Sunt posibile neînțelegeri, întâzieri, amânări plus reluarea unor conflicte din trecut.

Capricorn

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează în continuare procesele de transformare interioară, însă de această dată, totul va fi ușor de înțeles și de acceptat. Este un an bun pentru a face o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în anii anteriori și a formula concluzii utile care să te propulseze în viitorul dorit.

Sănătatea este vulnerabilă în prima parte a anului, evidențiindu-se afecțiunile vechi. Este bine să te îngrijești corespunzător și să alternezi eforturile fizice cu odihna și relaxarea în aer liber.

Relațiile familiale și mediul domestic se află în schimbare, astfel că sunt șanse de achiziționa o casă, o mașină, alte bunuri patrimoniale valoroase și utile pe termen lung.

Relațiile sentimentele sunt dinamice, fiind rost de schimbări spectaculoase. Însă, vor fi implicați și prietenii în ceea ce privește relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii. Evită să amesteci aceste relații! Unele aspecte profesionale sau persoanele din mediul profesional în care activezi, te pot influența negativ în privința segmentului sentimental. Unele relații se vor finaliza fără echivoc.

La locul de muncă se evidențiază schimbări importante și definitive la nivelul conducerii. Așadar, unii șefi vor fi schimbați, se vor schimba regulile, normele de muncă sau chiar activitatea în sine va fi cu totul alta.

Din perspectiva financiară se menține situația cunoscută cu fluctuații pe care le poți trece cu bine.

Vărsător

Influențele astrale de pe parcursul anului 2023 te ajută să începi o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze și cu un alt sistem de valori morale și spirituale.

Este nevoie să acorzi atenție și eforturi constante segmentului sănătate. Afecțiunile vechi se mai diminuează, însă pot apărea altele noi.

Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri importante, întâlniri cu persoane interesante, acțiuni comune cu aceste persoane care îți aduc beneficii pe termen lung. Așadar, unii apropiați vor pleca din preajma ta și vor veni alții. Totuși, evită să formulezi concluzii deoarece nu este ceea ce pare.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane străine. Este bine să fii prudent în ceea ce spui despre tine și intențiile tale, atât apropiaților, cât și străinilor.

În segmentul familial și domestic se finalizează etape, din cauza influențelor a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Factorul neprevăzut predomină acasă, în familie, astfel că va fi dificil să controlezi situațiile ivite. Se închide o etapă importantă, etapă mai mult sau mai puțin înțeleasă.

În plan profesional, se conturează schimbări în relațiile cu șefii și autoritățile. Ceva se finalizează la locul de muncă, însă și în general în domeniul profesional în care activezi.

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, astfel că este rost de răsturnări de situație, desprinderi din colaborările vechi și chiar finalul unei etape parteneriale de cuplu.

Pești

Anul 2023 îți aduce perspective noi vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Este bine să privești atent la toate acestea și să renunți rapid, fără echivoc la acelea care îți obstrucționează progresul.

Foarte important este ca în acest an să acorzi atenție sporită sănătății. Se pot evidenția neplăceri vechi, însă și altele noi se conturează la orizont.

Călătoriile și studiile reprezintă teme la care este bine să reflectezi. Mergi în vizite la apropiați, invită pe cei dragi la tine, călătorește de agrement, antrenează-i și pe alții să călătorească cu tine.

De asemenea, secvențele de învățare sunt favorabile pe termen lung, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional pentru locul de muncă.

Segmentul profesional se evidențiază prin mari transformări la locul de muncă. Se finalizează o etapă în ceea ce privește activitatea propriu-zisă și relațiile colegiale. Există și varianta pierderii locului de muncă. Este bine să fii implicat serios în tot ceea ce se petrece la serviciu și să mergi o dată cu valul schimbărilor.

Drept urmare a schimbărilor din rutina profesională, segmentul financiar este fluctuant. Sunt posibile întârzieri, amânări ale veniturilor salariale, schimbări provocatoare în ceea ce privește raportul muncă plată, diminuări ale salariului. Însă, încet, sigur și discret se deschid alte posibilități de câștig din munca proprie, fie că la actualul loc de muncă, prin schimbările survenite, mai poți câștiga bani suficienți pentru traiul cotidian, fie că îți găsești un alt loc de muncă, poate chiar mai bine plătit. Pentru că pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, influențele lor își vor face simțită prezența pe segmentul financiar. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, schimbări definitive în plan socio-profesional.

Sursa : www.astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *