Polițiștii băimăreni au depistat două persoane care conduceau cu alcoolemie

În noaptea de 26 spre 27 noiembrie, la ora 01.21, în timp ce polițiștii exercitau atribuțiile de serviciu pe strada Școlii din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism pentru control. 

La volan a fost identificat un bărbat de 24 de ani din Sălaj, care, în urma testării cu aparatul etilotest a avut o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Totodată, la ora 04.00, tot pe strada Școlii, polițiștii au mai oprit un autoturism pentru control la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani din Finteușu Mic.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *