Directorul STS Maramureș, general de brigdă Marin Bancoș, a trecut în rezervă.

Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale Maramureș, general de brigdă Marin Bancoș, a trecut în rezervă. În  continuare, funcția va fi ocupată de colonelul Daniel Mic.

”Sunt onorat că am fost astăzi alături de echipa Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Maramureș la ceremonia trecerii în rezervă a domnului general de brigadă, Marin Bancoș. În acest moment solemn, a avut loc și predarea comenzii Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Maramureș. Mulțumesc domnului general de brigadă, Marin Bancoș, pentru întreaga activitate, pentru exemplul de verticalitate și profesionalism pe care ni l-a oferit prin tot ceea ce a realizat, dar și pentru buna colaborare pe care am avut-o. Vă doresc ca în această nouă etapă a vieții să aveți parte doar de momente frumoase, de sănătate și bucurii alături de comunitate, de familie și toți cei dragi! Felicitări pentru întreaga activitate!Mă bucură și mă onorează prezența, alături de noi la Baia Mare, a domnului director al Serviciului de Telecomunicații Speciale, domnul general Ionel Sorin Bălan.Totodată, îi transmit felicitări domnului colonel, Daniel Mic, la preluarea conducerii Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Maramureș. Mult succes și o carieră plină de realizări!” a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

La festivitatea de trecere în rezervă a participat și domnul Rudolf Stauder, prefect, care a declarat„După o carieră de excepție, după ani mulți în care a condus Serviciul de Telecomunicații Speciale Maramureș, domnul general de brigadă Marin Bancos trece în rezervă. Este un bun prilej de a privi în urmă, la un traseu profesional exemplar, dar și de a privi înainte cu detașare și cu satisfacția datoriei împlinite. Vorbim despre un om care s-a identificat cu profesia sa, care și-a construit cariera bazându-se pe valori precum onoarea, loialitatea, performanța și profesionalismul. Vorbim despre o instituție, dar și despre un om care a pus datoria înaintea confortului personal și a liniștii, sacrificând bucurii și ore multe din timpul pe care – poate – ar fi trebuit să-l petreacă alături de familie. Dar, aceștia sunt oamenii de onoare, oamenii care-și înțeleg misiunea și rolul.Vă doresc, domnule Marin Bancoș, să aveți parte de ani frumoși și sănătoși, să vă bucurați de tot ce este mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *