Polițiștii din Sarasău au identificat un bărbat care conducea băut și fără permis

Miercuri, 12 octombrie, în timp ce polițiștii Postului de Poliţie Sarasău se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe D.C. ,,Uliţa pădurii” de pe raza comunei Sarasău, au oprit pentru control un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 60 de ani din comună, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,04  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea  de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul  pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *