Vezi ce bani au fost alocați de către Guvern pentru Maramureș în vederea înlăturării efectelor calamităților naturale

Guvernul României a aprobat miercuri alocarea de fonduri și pentru zonele din județul Maramureș care au fost distruse de calamitățile naturale. În total, la nivel național, au fost alocați 148,7 milioane de lei pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren, banii urmând să fie folosiţi pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unităţi administrativ teritoriale.

„Astăzi, în şedinţa de guvern, a fost aprobată o hotărâre prin care s-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren. Banii sunt destinaţi reparării drumurilor judeţene, comunale, podurilor, podeţelor şi digurilor. Este vorba de judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Este vorba de 1.085 de obiective şi 243 de UAT-uri”, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Guvernul României a alocat județului Maramureș 8.789.000 de lei pentru repararea de drumuri și alte pagube produse de inundațiile de la finele lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *