Pârtia de schi de la Borșa va fi finalizată în această toamnă

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a mers pe șantierul pârtiei de schi olimpic și telegondolei de la Borșa, obiective importante pentru dezvoltarea turismului maramureșean, care beneficiază de finanțare din partea Consiliului Județean și a guvernului, fiind alocate resurse financiare substanțiale astfel încât lucrările să fie finalizate în această toamnă.

Realizarea acestui obiectiv de investiții va duce și la dezvoltarea pieței forței de muncă din zonă, un lucru important pentru cetățeni și pentru creșterea economică a județului Maramureș.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a declarat: “Consiliul Județean Maramureș face toate demersurile necesare atât pe lângă Guvernul României, cât și din bugetul propriu, astfel încât anul acesta să putem finaliza această investiție extrem de importantă pentru județul Maramureș.

Acest obiectiv de investiții face parte și din Planul pe care l-am prezentat maramureșenilor și sunt convins că împreună cu primăria Borșa, cu Consiliul Local Borșa și cu administrațiile publice locale din jur putem să dezvoltăm mult mai mult turismul în Maramureș.

Județul Maramureș are un potențial turistic bogat, care trebuie promovat și dezvoltat prin strategii coerente, pe termen lung, și prin investiții care să aducă turiști să contribuie la dezvoltarea economică a județului și la bunăstarea maramureșenilor.

Primarul orașului Borșa, Sorin Timiș, într-o postare pe o pagină de socializare a declarat: „Lucrările pe șantierul telegondolei și pârtiei olimpice de schi de la Borșa înaintează în ritm alert și în următorul sezon vom aduce turiști la schi aici. Este cea mai importantă investiție în domeniu din România și astăzi am vizitat împreună cu Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, locația. Am spus-o de fiecare dată că pârtia nu are culoare politică, este pentru Borșa, pentru Maramureș și trebuie să continuăm pe drumul cel bun, din respect pentru borșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *