Trei persoane reținute de polițiștii din Șomcuta Mare

Ieri, 05 mai, polițiștii din Șomcuta Mare au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 61 de ani din oraș.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că autoturismul tracta o remorcă confecționată artizanal, fara a aveam aplicate placuțe de înmatriculare sau înregistare și fără a deține serie de șasiu.

Totodată polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind transportat și depus la sediul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș. 

Aseară, 05 mai, în jurul orei 22.00, polițiștii din Șomcuta Mare au identificat și reținut pentru 24 de ore două persoane bănuite de comiterea a două furturi.

În fapt, polițiștii au fost sesizați în 03 mai a.c., cu privire la faptul că dintr-un camion a fost sustras combustibil, iar dintr-un alt autocamion parcat în centrul comunei Satulung au fost sustrase două baterii auto.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 4.500 de lei, din care o parte a fost recuperat de polițiști.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor sunt doi tineri, ambii de 21 de ani din Cluj, care au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *