ATENȚIE LA VITEZĂ. Acțiuni desfășurate de polițiștii maramureșeni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecințe grave produse în ultima perioadă pe sectorul D.N. 18 Berbești – Vadu Izei, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, pentru combaterea acesteia polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației, Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag și Postului de Poliție Comunal Vadu Izei, a organizat ieri, 22 aprilie o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză pe D.N. 18 Ferești – Vadu Izei.

În cadrul acțiunii au fost verificate 74 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale din care44 au fost aplicate pentru viteză excesivă. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 21.605 lei.

Ca măsură complementară a fost dispusă reținere unui permis de conducere și a unui certificat de înmatriculare. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dragomirești – Compartiment Rutier și a Secției 2 Bogdan Vodă au efectuat o acțiune în cadrul căreia au fost verificate 39 de autovehicule și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei. Ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a trei permise de conducere, a unui certificat de înmatriculare și a unui set de plăcuțe de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *